thanks a lot! Bruklin, знімаю на sony hdr-as30v, але щойно глянув ціну - я в ауті((( Щодо мови - українська рідненька і від душі)) але через те, що писав сайт на російськомовному dle, в якому розбирався по ходу, то залишив поки так як є, щоби нічого не напартачити. Проте українською сайт буде однозначно також (залишилося дописати і довантажити з десяток сторінок, а потім вже перекладу одним масивом).
Bruklin писал(а):Якщо потрібно щось для сайту з мого, нічого не шкода) Всьо на благо Карпат!
Боявся і не спитаєш))) Звісно ж треба! Такі твори - прикраса будь-якого ресурсу)) Treker, якщо можна - і твій блог підв'язати хотілося б?))
Как по мне, то слишком высокий темп для такой картинки - непринужденной и радостной. Такое музыкальное сопровождение больше подойдет для анонса боевика с быстрыми действиями, стрельбой и взрывами. А картинка хорошая. Жду полную версию.
Кожен похід індивідуальний, і має свій настрій і динаміку, і щоб її відчути потрібно там побувати. Звичайно кожен має право висловити в черговий раз свою незгоду з музикою і швидкістю, але це вже реально як прикол... Ще в горах я казав Дену, як би ти відео не зробив, музика і динаміка для Віктора буде не та)))
Неправда, Бруклин. Мы уже говорили об этом. Не раз и не одному выражал свое 100% А раз злословите по чем зря, то не буду ничего говорить, что бы повода не давать.
Последний раз редактировалось Виктор66 Пн мар 16, 2015 20:18, всего редактировалось 1 раз.
ого, дискусія)))) та ніхто нікого не звинувачує, форум на те і є, щоби ділитися думками. Комусь подобається Джексон, комусь Менсон, а комусь Кадишева - то справа особиста. Я відео все одно роблю так як подобається мені, не остерігаючись задоволення-незадоволення, бо інакше просто його змонтувати не вийде. А результат полюбе - одному втрапляєш у настрій, а іншому - ні, але картинка і настрій залишається))
Ну незнаю. Мені все подобається. Я перед перглядом не налаштований на якусь критику. Просто ми ще мало відео робіт твоїх бачили, після ..сятого відеокліпу, можна буде хіба порекомендувати щось, бо сам знаю по собі, що з порад друзів народжувались непогані ідеї. Звісно критикувати то найлегша справа, на відміну від найважчої - передати атмосферу того, що перед твоїми очима, а це далеко не просто. Коли людина робить це з натхненням, щиро, я не прискіпуюсь до деталей - а вбираю як губка, те що мені показують, особливо коли це стосується гір. Ден, не полінуся напиши ще звіт, текстовий з фотками! В тебе гарно виходить!
О, й образи пішли... Ну та ладно, кожному своє, комусь насололджуватись відео і згадувати чудовий похід, комусь ображатись) Я не зрозуимів, що неправда? Те що я казав в горах і потім все так і сталось? Чи те що у кожного свій настрій? Чи те що у кожного свої музичні вподобання? Чи те що кожен похід індивідуальний? В мене передостанній похід відбувся під Джо Кокера? Як він асоціюється з горами? Пісня занадто повільна? Кадри в голові не такі динамічні? Я просто не розумію, як людина не бувши в цьому поході може стверджувати, що не та музика чи динаміка? Ось і все. Якщо в когось в голові завжди грає Висоцький про друга в горах, і завжди один настрій, і одна динаміка, мені його шкода. До речі в останньому блозі в мене ця пісня, вона підходить чи ні?)))
Можно спорить о вкусах, предпочтениях. Хорошо обсуждать творчество. В ВУЗ-ах обучают технике и творческим приемам и нормально реагируют на критику вне зависимости был там или нет. Достаточно личного опыта, видео и звук. Однако, Бруклин стал реагировать на сам факт моей критики. Говоря, что это уже "як прикол" "мені його шкода", вне зависимости от желания, намерения, Бруклин провоцирует на обсуждение личности. Я понимаю, когда реагируют на критику, но мне жаль, когда реагируют на каждое критическое замечание, переводя на осмеяние личности. Это уже не спор о профессиональности чего-то, о предпочтениях и вкусах. Это уже приобретает личностный спор вне предмета обсуждения. Как правило, такие споры ведут к ссоре. Да, я понимаю, что Бруклин мог и не желать и наверняка не было у него намерения ссориться, но я предпочту не развивать такой спор, т.к. слишком хорошо знаю последовательность развития таких споров. Мне хватает подобного в работе. Я слишком ценю дружескую атмосферу форума, что бы не вступать в подобный спор.
То якась у вас манія переслідування))) Яке обговорення особистості? Я розповів прикол, що ще в горах передбачив ваш пост, не знаючи навіть як Ден буде монтувати відео, і коли його побачив, мені, що цілком передбачувано, стало смішно з того. Тому це не реакція на критику, а реакція на передбачення критики, причому слово в слово))) Те, що мені шкода людей які обмежені в горах однією піснею, однім враженням, однім настроєм, це нормально. Бо я відчуваю значно ширше все і мені шкода людей (не конкретно вас чи Стьопу з хутора Малинешни), які або не відчувають цього, або штучно себе обмежуть в чомусь бо це не по фен-шую чи ще там якось... Техніка, творчі прийоми у ВУЗах мені по фіг. Все що роблю я, я роблю в своє задоволення, від душі, а техніку і прийому лишіть тим хто на цьому заробляє. Дружня атмосфера форуму? Та я взагалі стараюсь не заходити сюди зайвий раз аби не черпати негативу, який йде інколи від надмірного досвіду і намаганням це якось підкреслити в кожному топіку від "Загинули в Карпатах" до якогось простого типу "Чорногора"(зараз не про вас, а то ще знову подумаєте, що ображаю вас).
Treker, вже почав писати звіт, але вдома тягнуть в різні боки, не дають завершити - збивають натхнення)) Щодо іншого - мужики, мені би не хотілося, щоби хтось на когось ображався, у нас як не як свобода слова) Критику я сприймаю нормально, можу з нею погоджуватися, можу - ні, все залежить від обставин. Часом є корисні зауваження, до яких дослухаюся. В мене ж то виходит із середини, а як відомо у кожного своя душа, і кожен одне і те ж небо сприймає по різному. Щодо Віктора - то дійсно є позитивні відгуки окремих попередніх відосів. Щодо Bruklinа - справді була така фраза в поході, навіть не пам'ятаю з якої нагоди була сказана, але точно не зі зла, а в жарт) Стосовно останнього ролику, то напевно не кожен зрозуміє з тих, хто не був у тому поході, хоч як би я не намагався передати ту атмосферу. Насправді ж ніхто не бачив як увечері біля вогнища під зоряним небом Пташина увімкнула Перкалабу і, без перебільшення, увійшла в транс та почала кайфувати, виконуючи якийсь індіанський танок. У той же час Bruklin акомпонував на дримбі, а я на тарілці))) То важко описати, то треба було тільки бачити і відчувати. І відео цього не зможе передати, навіть якби я це все дійство зафільмував! Відео це "живий" спогад і сам ролик однозначно буде ближчим для тих, хто себе бачить на екрані, оскільки одразу згадує якісь свої моменти, що закарбувалися про саме ту подорож! Тому може для одного музичний супровід схожий на бойовик, а для іншого - підкреслює драйв і динаміку. Друзі, давайте краще радіти, що прийшла весна, а гори скоро розквітнуть!